GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Destiny’: una aventura espacial pel futur de la humanitat

El videojoc combina el gènere ‘shooter’ amb el rol en línea
By , on 1 de octubre de 2014

‘Destiny’, el videojoc d’acció que pretén revolucionar el gènere de trets en primera persona, ha sortit aquesta darrera setmana per a les consoles de Sony i Microsoft. Sota el lema “converteix-te en llegenda”, aquest títol submergeix al jugador en un univers futurista i apocalíptic que emplaça al jugador com espectador dels últims vestigis de la humanitat, abans propietària i senyora de la galàxia.

Un executiu de Activision Blizzard, l’empresa creadora de ‘Destiny’, assegura que el darrer joc de la companyia ha establert un rècord per a la indústria com el títol nou amb major quantitat de comandes de compra prèvies de la seva sortida al mercat. Però aquests èxit no és fortuït ja que Activision, el major editor de videojocs d’Estats Units segons ingressos, ha realitzat una enorme aposta amb ‘Destiny’ al invertir 500 milions de dòlars per desenvolupar i promoure el títol amb l’esperança de convertir-lo en una revolució dels títols de videojoc.

Però deixant de banda les xifres, de què tracta el joc? Doncs, ‘Destiny’ és una combinació d’un joc tradicional de trets en primera persona i un joc de rol en línea, el qual permet la interacció en temps real amb la resta d’usuaris del joc. El títol permet als seus usuaris jugar amb els “Guardians”, el grup protegeixen a l’última ciutat en peus en una Terra post apocalíptica. Tot i ser un ‘shooter’, aspira a anar un pas més lluny que els tradicionals títols del gènere oferint, en un “món d’acció en línia, compartit i persistent”.

‘Destiny’ és una evolució dels ‘shooters’ en primera persona. Ho hem portat a un nivell de gran sofisticació per als jugadors. No solament perquè permetem ‘customitzar’ els personatges, sinó sortir al món i explorar-ho com ells desitgin.

Lluitar és el leitmotiv que tindran els jugadors de ‘Destiny’, però aquesta lluita es presenta acompanyada de misteris relatius a què li ha succeït a la civilització humana, a per què es troba en una situació límit que amenaça la supervivència sencera de l’espècie. L’escenari que presenta ‘Destiny’ és el d’un passat en el qual l’ésser humà va ser capaç de conquerir el Sistema Solar, un present que ara està en mans dels seus enemics i la lluita com a únic camí per a tindre un futur.

El jugador haurà de trobar què és el que ha perdut la humanitat, per què està en perill. Hi ha moltes preguntes interessants que aniran sorgint i resolent-se a mesura que s’avança en el joc.

Estar connectat és imprescindible per gaudir de ‘Destiny’, ja que l’usuari no solament pot accedir així al joc en línia al costat d’altres jugadors, sinó que d’aquesta manera registra els seus progressos perquè la seva experiència evolucioni. Tanmateix, el joc permet personalitzar el seu ‘Guardià’, que podrà ser un tità, un bruixot o un caçador. D’aquesta elecció dependrà les armes i les habilitats que pugui anar adquirint el personatge al llarg del seu desenvolupament al joc.

Si ve les possibilitats de customitzar el personatge i interactuar amb altres usuaris és un punt a favor del nou videojoc d’Activision, el plat fort de ‘Destiny’ son els escenaris immensos i espectaculars. De fet, l’entorn és gegantí en comparació als personatges, alguna cosa que incideix en la seva èpica espacial. Per aquests trets, ‘Destiny’ està cridat a marcar un abans i un després en la nova generació de consoles, demostrant el seu potencial tant en les possibilitats del joc massiu en línia com en experiències i escenaris vasts. Però no cal amoïnar-se, perquè els jugadors de Xbox 360 i PlayStation 4 també podran gaudir del joc.

Un dels responsables artístics del videojoc, Jason Sussman, ha posat l’accent que són les múltiples opcions de ‘Destiny’ les que el converteixen en un videojoc tan especial. Tanmateix, ha incidit en que aquesta diversitat també es deixa sentir en les maneres de joc en línia. Un usuari podrà decidir realitzar una aventura en solitari però decidir en determinats moments si unir-se o enfrontar-se a altres jugadors en batalles obertes, participar en reptes extrems o prendre part en una guerra massiva.

L’ambició que ha posat Activision per polir tots els detalls de l’univers de ‘Destiny’ va provocar que es retardés la data del llançament del títol, que inicialment prevista per a la passada primavera. En el seu dia, aquesta decisió que va caure com un gerro d’aigua freda en la comunitat ‘gamer’, que ha posat moltes expectatives en aquest llançament. Aquesta setmana arriba el moment de la veritat, en el qual els jugadors decidiran si ‘Destiny’ és el que promet ser: una “reinvenció” del gènere d’acció per a consoles d’última generació.
Imatges: BagoGames

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Destiny’: una aventura espacial pel futur de la humanitat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio