GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Destiny’ bat rècords en el seu primer dia a les tendes

El títol d’Activision és el més car de la historia dels videojocs
By , on 17 de setembre de 2014

‘Destiny’, el nou videojoc d’acció de l’empresa Activision i responsables de la franquícia ‘Halo’, ha registrat unes vendes de 500 milions de dòlars (387,6 milions d’euros) en les seves primeres 24 hores al mercat. Segons ha destacat Activision en un comunicat, els 500 milions de dòlars obtinguts en un sol per al nou títol responen a vendes tant de videojocs físics com de descàrregues digitals a través de les consoles de Sony i Microsoft, les plataformes de joc de ‘Destiny’.

El nou títol aconsegueix igualar les vendes de ‘Call of Duty: Black Ops II’ en el dia del seu llançament, tot i que no arriba a superar el rècord de ‘Grand Theft Auto V’, que va recaptar 800 milions de dòlars (619 milions d’euros) en el seu primer dia en tendes. Tot i no superar el rècord en vendes durant el primer dia de llançament, el president executiu d’Activision, Eric Hirshberg ja anunciar durant la conferencia de videojocs Gamescon a Colònia (Alemanya) que ‘Destiny’ ha aconseguit el mèrit de ser la “propietat intel•lectual amb major quantitat d’ordres de compra prèvies a la seva sortida al mercat de tota la historia”.

Tanmateix, ‘Destiny’ també pot presumir per ser el videojoc en el que s’ha invertit més diners en el seu procés de creació i promoció. Segons destaquen els experts, Activision podria haver-se gastat una xifra rècord de gairebé 400 milions d’euros en aquestes dues fases; obligant a aconseguir unes vendes d’entre 15 y 16 milions de còpies només per recuperar la inversió en la creació i promoció d’aquest joc futurista.

Sota el lema “converteix-te en llegenda”, ‘Destiny’ submergeix al jugador en un univers futurista i apocalíptic que vas agafar als últims vestigis de la humanitat, que en un passat va ser propietària i senyora de la galàxia. El videojoc es va posar ahir a la venda per Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 i PlayStation 3. És un títol de trets en primera persona, però aspira a anar un pas més lluny que els tradicionals títols del gènere oferint, en paraules de Activision, un “món d’acció en línia, compartit i persistent” que requereix de connexió permanent a Internet.

Imatge: fuorigiocoit

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Destiny’ bat rècords en el seu primer dia a les tendes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio