GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat

Descoberts molts detalls de les noves aventures de Lara Croft

Diverses revistes d'arreu del món han posat al descobert interessants aspectes del proper títol de Tomb Raider
By , on 30 de abril de 2011

Encara que es va anunciar a la fi de l’any passat, la nova mà de poker triomfadora d’Square Enix (el proper Tomb Raider) ha revelat algunes de les seves cartes més importants gràcies a declaracions concedides a diverses revistes, en particular a una publicació espanyola en exclusiva.

La nova Lara Croft llueix un tipus ben rejovenit, però de supervivència

Ja s’havien mostrat algunes imatges del projecte i es van comentar els primers detalls sobre el nou enfocament de la seva jugabilitat, amb una Lara Croft més jove i la importància de la supervivència, i ara a més coneixem tot un cúmul de dades interessants com són les següents:

– Si entrem en aquest joc esperant a la Lara Croft dels últims Tomb Raider, ens endurem una decepció. Aquesta Lara és humana, sagna i sofreix, i haurà de lluitar per la seva supervivència.
Haurem d’acostumar-nos a veure la por i el dolor en la cara de Lara. Les seves expressions, i fins i tot els moviments de càmera, s’han realitzat amb captura de moviment.
– El nou joc, titulat simplement Tomb Raider, serà un reinici complet. Els desenvolupadors van decidir tornar a imaginar a Lara Croft, que tindrà molt poc en comú amb la dona dels títols anteriors, que tenia un cos envejable i podia realitzar acrobàcies sobrehumanas a voluntat. La història principal, el desenvolupament, i fins i tot la protagonista tornaran a començar des de zero en aquest títol.
– La història gira entorn d’una jove Lara Croft, qui es mostra com un adolescent recentment sortida de la universitat. Una jove racional i analítica, que va en una expedició en un vaixell anomenat Endurance, que s’enfonsa al costat d’una illa prop de la costa de Japó. Ella és l’única supervivent del naufragi.
– Les ajudes i indicacions en pantalla s’han reduït al mínim, a pesar que el joc mostra certes coses, com que es pot cremar, o quins botons prèmer en els esdeveniments de quicktime.
– La zona central de la illa serà la caserna general. En aquesta, podrem “comprar” habilitats, fer eines noves o tornar a les missions que ja hem acabat. L’àrea restant s’utilitza per escalar o buscar noves missions.
Lara té un “instint de supervivència”. Prement un botó pot activar una vista especial que posa d’un color diferent els elements “interessants” del nostre entorn. El fons i els objectes no rellevants es mostraran en tons de gris i les pistes de color groc. D’aquesta manera podrem seguir les petjades normalment invisibles per a l’ull. Per exemple, unes petjades de llop podrien portar-nos a una farmaciola. Però en arribar, un d’aquests animals podria atacar-nos.
– Els puzles seran més complexos que en anteriors lliuraments. No serà només observar l’escenari, sinó que caldrà pensar en com interactuar amb l’aigua i el foc, la importància de la gravetat, els explosius, etc. Certament, aurem de trencar-nos la closca com si ens trobèssim en una autèntica partida de poker en línia.
– La càmera utilitza enquadraments innovadors per incrementar les sensacions d’angoixa o claustrofòbia. El joc té un motor gràfic renovat conegut com Crystal Engine.

També es parla de quins jocs, o fins i tot pel·lícules o sèries de televisió, han influït a aquest nou Tomb Raider:

La física de Half Life 2. L’ús de la gravetat o els corrents d’aigua que ja van ser explorats en aquest clàssic. Aquí, els mencionats conceptes seran aplicats amb l’ús d’objectes com caixes i barrils.
L’atmosfera d’Uncharted. Les reflexions en veu alta i tot sol de Nathan seran imitats per Lara, així com les situacions extremes per al protagonista.
La “visió” de Assassin’s Creed. La visió de l’Aguila de Ezio assenyalant els diferents objectius utilitzant colors. Lara serà capaç de fer alguna cosa similar amb el seu instint de supervivència.
La història de l’origen de Batman Begins. El primer acte en la pel·lícula va mostrar el dur camí de Bruce Wayne per convertir-se en Batman. Aquest “Viatge de l’heroi” guiarà també els primers passos de Lara.
El sofriment de 127 Hores. En aquesta pel·lícula, el personatge principal ha de castigar el seu cos per sobreviure. L’escena més famosa en la pel·lícula va inspirar als nois de Crystal Dynamics i van decidir forçar la resistència de Lara fins al límit.
– Els misteris de Perduts. Estranys vaixells enfonsats, una remota illa plena de misteris, la influència de l’argument de la sèrie de televisió “Lost” ha estat reconeguda per Crystal Dynamics.

Tomb Raider està en desenvolupament per PlayStation 3, Xbox 360 i PC, i encara es desconeix la seva data aproximada de llançament.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Descoberts molts detalls de les noves aventures de Lara Croft”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio