GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PSP, Videojocs

Crazy Taxi es renova per últim cop

By , on 21 de abril de 2008
crazy-taxi2.JPG

PSP ens continua portant multitud de remakes. Avui parlem d’una revisió de Crazy Taxi, un videojoc de Sega que va arrassar als salons recreatius el 1999. Aquesta edició per a PSP uneix tant la primera com la segona entrega, incloent-hi una sèria de novetats que pretenen fer d’aquesta la versió definitiva de tan exitosa franquícia.

Amb les seves respectives diferències, ambdues entregues del videojoc han estat estructurades d’igual manera. Podrem jugar amb dues versions del mapa de la ciutat: Arcade, que és el mapa que va aparéixer a les màquines recreatives; i Original, que era el mapa de les versions per a Dreamcast. Els recorregus de la primera entrega troben similituds amb els carrers de San Francisco, mentre que la segona part té més coses de Nova York.

A part del mode habitual de joc, en el qual lluitarem contra un rellotge que anirà recuperant-se segons els nostres avenços, tindrem versions amb temps en les quals haurem d’aconseguir la major quantitat de diners en un temps determinat.

El sistema de joc és tremendament senzill, clau de l’èxit de la saga. Prenem el paper d’un temerari taxista que ha d’anar recollint clients. Aquest es reconeixen per tenir un símbol de dòlar a sobre i un color que determinarà la distància a la qual es troba. Una vegada el recollim tindrem un rellotge que començarà el compte enrere. Quant menys temps triguem a portar-lo al seu destí més diners ens donaran i guanyarem temps per altres clients.

crazy3.jpgEls gràfics són bastant fidels a les versions originals, si bé s’han adaptat per la pantalla panoràmica del a PSP i s’han eliminat alguns elements de l’escenari per a evitar problemes de rendiment. Les músiques originals també s’han eliminat, existint una nova llista de temes que permeten, a més, incloure els nostres propis arxius mp3.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Crazy Taxi es renova per últim cop”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio