GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, Clàssics, PC

Counter Strike, un èxit de masses

Número 1 entre els més jugats d’Internet
By , on 24 de novembre de 2010

El Counter Strike és un joc en primera persona

Encara recordo com vaig descobrir el Counter Strike. Un dia de molt de fred, tornant de l’escola amb el coll de l’abric pujat fins les orelles, boina, bufanda i guants vaig entrar al ciber del costat de casa meva. Pel carrer no hi havia ni una ànima i els cotxes, amb els llums encesos per la foscor del dia, tot i que només eren les sis de la tarda, semblaven tenir pressa per tornar a casa. Havia de parar-me a la tenda per comprar un CD i vaig aprofitar el viatge a peu de tornada a casa per fer-ho.

Ingènua de mi, pensava trobar el lloc tan buit com el carrer, però va ser tot el contrari. Només obrir la porta un baf a galetes ràncies i patates de bossa em va inundar la pituïtària; unes vint taules amb els seu respectiu ordenadors s’estenien a banda i banda i en cada una d’elles una persona amb els casc posats i la concentració al màxim mirava la pantalla de l’ordinador.

Vaig acostar-me al taulell i vaig demanar-li al dependent el que havia anat a comprar. Mentre esperava a que m’ho portés, vaig tafanejar en que devien estar tan engrescats els nois, i dic nois des de un punt de vista concret, no genèric, ja que el 90 % de les persones d’aquella sala eren del sexe masculí. Docs imagineu-vos quina va ser la meva sorpresa en descobrir que tots estaven jugant al mateix joc! Un videojoc en el que el protagonista era un personatge semblant a un militar (o això em va semblar en un primer moment) armat. Anaven passant escenaris i matant contrincants.

Tal era la devoció i emoció amb la que el grup de joves miraven les seves pantalles que vaig demanar-li al dependent quin era el misteriós joc: Counter Strike, em va dir. A dia d’avui he sentit a parlar mil cops d’aquest videojoc i, de fet, jo mateixa hi he jugat; però en aquell moment, fa ja bastants d’anys, em va semblar xinès.

Aquest joc, del que segur ja haureu sentit parlar, és el capdavanter en el rànquing de jocs més demandants a Internet. Com ja haureu pogut deduir es juga de forma online o amb l’opció multijugador. Es fan dos equips, uns són els terroristes i els altres els antiterroristes; depenent del mode de joc que es triï s’han d’aconseguir uns o altres objectius, però sempre existeix el mateix factor comú: matar-se uns als altres.

Perquè els jocs violents tenen tant d’èxit? Em vaig demanar quan vaig sortir del ciber.

Foto: Javi Vte Rejas a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Counter Strike, un èxit de masses”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio