GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

‘Call of Duty: Advanced Warfare’ aconsegueix el títol de videojoc més venut al 2014

L’última part de la saga supera en vendes a ‘Black Ops II'
By , on 28 de novembre de 2014

L’últim lliurament de la saga de videojocs bèl•lica més famosa de tots els temps ha fet honor a la resta d’antecessors i s’ha posicionat com el major llançament d’un producte d’entreteniment de tot l’any. Estem parlant, com no, de ‘Call of Duty; Advanced Warfare’, la darrera entrega de la saga de videojocs creada per Activision ha trencat rècords tant els venda de jocs físics distribuïts com a còpies digitals.

‘Call of Duty: Advanced Warfare’ ha derrotat no solament a videojocs que amb moltes possibilitats d’assolir el tro del videojoc del 2014 com ‘Destiny’, sinó també a grans estrenes al món del cinema. Les xifres parlen. Gegants cinematogràfics de la talla de ‘Guardians de la Galàxia’ no han aconseguit un públic tant ampli com la darrera entrega de ‘Call of Duty’; i tot i que encara queden estrenes importants aquest any en el cine y el món dels videojocs, les coses pinten molt bé per Activision.

A més, suposa la volta al primer lloc de ‘Call of Duty’ com a millor llançament dins del sector dels videojocs, ja que l’any anterior va caure davant l’aclaparador èxit de GTA V, trencant la ratxa que havia encadenat els últims anys. Així i tot, ‘Advanced Warfare’ no solament ha superat les xifres de Ghost –que van ser inferiors respecte a altres jocs de la franquícia– sinó que ha superat en xifres a ‘Call of Duty; Black Ops II’ que fins ara ostentava el primer lloc; convertint-se ‘Advanced Warfare’ en el millor llançament de la saga.

A pesar que ha realitzat aquest anunci, Activision s’ha reservat publicar les xifres de recaptació que ha obtingut amb ‘Advanced Warfare’, només revelant que ha sigut el títol amb un millor llançament tant en suport físic com en còpia digital de tota la saga. Igualment, els responsables d’Activision ha volgut remarcar que no ha estat únicament el major llançament de l’entreteniment aquest any, sinó també el joc més venut de la història en format digital en consoles.

Les úniques dades les va proporcionar el conseller delegat de Activision Bobby Kotick, qui ha assegurat que la saga bèl•lica porta recaptat 10.000 milions de dòlars (gairebé 8.000 milions d’euros). Citant les seves paraules, Kotick va explicar als medis que la saga de videojocs ‘Call of Duty’ ha aconseguit superar en beneficis a “les taquilles sumades de les sagues ‘Els Jocs del Gana’, ‘Transformers’, ‘Iron Man’ i ‘Els Venjadors’”.

Sembla que són bons temps per a la companyia d’entreteniment, ja que no cal deixar de recordar que aquest any ‘Destiny’ es va posicionar com la franquícia de nou llançament més venuda de la història dels videojocs, superant al primer ‘Call of Duty’. Sembla que, finalment, la posició del ‘joc més popular de 2014’ tornarà a caure a les mans d’uns dels títols de la mítica saga bèl•lica.

Imatge: JBLivin

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Call of Duty: Advanced Warfare’ aconsegueix el títol de videojoc més venut al 2014”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio