GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS

Brain Training, un joc que combina diversió i aprenentatge

A partir d’aquest joc han sorgit diferents edicions com l’English Training o el Maths Training
By , on 30 de novembre de 2010

Amb el Brain Training milloraràs la teva agilitat mental

L’any 2006 Nintendo va llançar un tipus de joc únic a la seva espècie i per tant innovador i original. Parlem del Brain Training, un videojoc amb el que els seus jugadors poden millorar la seva agilitat mental i mantenir a memòria jove. El funcionament del joc és el següent: El primer cop que obrim Brain Training, el programa ens pregunta a data de naixement i si som dretans o esquerrans. Després, fem una sèrie d’exercicis per determinar quina és la nostra edat mental inicial; una edat que anirem baixant a mesura que anem fent exercicis.

L’entrenament inclou una sèrie d’exercicis verbals i numèrics que haurem de fer cada dia, així, seguirem un calendari preestablert; en aquest calendari anirà quedant marcada la nostra evolució i un segell diari serà la prova dels nostres avanços. Els exercicis que haurem d’anar realitzant són de diferent temàtica:
Càlcul 20: Aquests exercicis ajuden a entrenar el teu cervell fent una sèrie d’operacions aritmètiques. Es tindran en compte els resultats i el temps que es tardi en obtenir-los.
Lectures: Una de les millors formes d’estimular el còrtex prefrontal és llegir en veu alta. En aquest exercici haurem de llegir els textos que se’ns presenten amb la major rapidesa possible.
Retentiva: A la pantalla apareixeran una sèrie de números durant uns segons i després desapareixeran; després hauràs de col•locar-los en el mateix ordre.
Conta síl•labes: Donada una frase hauràs de contar es síl•labes que té.
Conta persones: A la pantalla apareixerà una casa en la que entren i surten persones, a final hauràs d’apuntar el nombre que han quedat dins.
Triangle aritmètic: Suma o resta els nombres que surten a la pantalla i escriu el resultat.
Sons: Resol en veu alta les operacions que se’t presenten.
Temporitzador: escriu la diferència horària entre els dos rellotges.

Entre entrenament i entrenament, Brain Training incorpora sudokus per divertir-te mentre exercites la ment. Hi ha tres nivells de dificultat depenent de la pràctica que es tingui jugant a aquest joc.

El Brain Training és el joc original, però a partir d’aquest i vist l’èxit que va tenir es van anar llançant al mercat variants d’aquest joc. Entre ells trobem l’English Training, per millorar el nostre nivell d’anglès; Maths training, relacionat amb les matemàtiques; MÁS Brain Training, la segona part del joc original o el Training for your Eyes, per entrenar la vista. Tots de la marca Nintendo.

Un bon exemple de que la unió entre aprenentatge i diversió és possible.

Foto: WhiteNight7 a wikipedia

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Brain Training, un joc que combina diversió i aprenentatge”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio