GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Videojocs

Bloodborne arriba aquest 25 de març per a PS4

El videojoc combina l’acció amb el misteri
By , on 31 de març de 2015

Un dels videojocs més esperats de l’any ha arribat oficialment al mercat. Es tracta de ‘Bloodborne’, un títol d’acció i molta foscor desenvolupat per From Software per a la consola d’última generació PlayStation 4. L’estudi que va crear la saga ‘Souls’, amb Hidetaka Miyazaki com a encarregat del projecte, ha creat un nou títol d’acció on els jugadors hauran de tensar els nervis i l’esperit d’aventura dels jugadors.

En concret, Miyazaki ha volgut afegir una mica més de dinamisme a fórmula de ‘action RPG’ que tant bé va funcionar en els seus anteriors jocs, però sense renunciar a la dificultat que caracteritza els títols d’aquesta desenvolupadora de videojocs. L’estètica medieval de ‘Bloodborne’ és un dels seus punts forts i gran reclam per a donar-li una ullada, ja que les seves impressionants catedrals gòtiques són punt a admirar dins de l’arquitectura de la ciutat de Yharnam.

A més, d’una tètrica ambientació i una ciutat on els perills i criatures de tot tipus amenacen als seus habitants, els jugadors trobaran combats que destaquen per la seva intensitat i ferotgitat. Els responsables del joc adverteixen als aventurers: no hi millor defensa serà un bon ata a Yhrnam. Les batalles són espectaculars ja que la filosofia d’aquest joc és que fallar no està premés, perquè cada error que es fa en una lluita es pagarà amb la mort. L’Emoció i l’acció desenfrenada que donen a l’obra una sensació de rapidesa, dificultat i misteri.

Si no teniu el joc en les vostres mans o no us agrada que us estripin els seus secrets, us recomanem que passeu al següent paràgraf ja que els jugadors que van tindre accés abans del llançament del videojoc van han publicat algunes característiques del mateix. En primer lloc, la roba i la caracterització del personatge del jugador, el caçador, es pot triar indiferentment del sexe del personatge. Aquestes mateixes fonts han advertit que hi ha un total de quatre finals possibles, un gran nombre de ‘final boss’ (alguns opcionals) i que es necessita superar les 50 hores de joc per arribar a un nivell superior a 90.

Per celebrar el llançament al mercat de ‘Bloodborne’ aquest passat 25 de març, Sony Computer Entertainment Europe ha publicat el trailer de llançament localitzat de la nova obra dels creadors de la saga Souls, amb Hidetaka Miyazaki al capdavant. En l’espectacular vídeo, els jugadors podran comprovar el que els espera en aquest joc exclusiu de PlayStation 4 a la tenebrosa ciutat de Yharnam.

Imatge: BagoGames

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Bloodborne arriba aquest 25 de març per a PS4”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio