GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques, PC, Videojocs

Battlefied Vietnam, ficció basada en realitat

El videojoc està basat en la guerra que el 1964 enfrontà Vietnam del Sud contra Vietnam del Nord
By , on 21 de febrer de 2011

Col·loca als teus enemics sota el punt de mira

Jocs de realitat virtual basats en fets reals. Entre ells trobem la saga Battlefield, amb l’edició Vietnam; un videojoc basat en el conflicte bèl•lic que entre 1964 i 1975 va enfrontar a la República de Vietnam (Vietnam del Sud) contra la República democràtica de Vietnam (Vietnam del Nord). La batalla però, va tenir connotacions mundials quan els Estats Units decidí donar suport al Sud i el bloc comunista al Nord, tot això situat en el context de la guerra freda. La resolució va venir de la mà d’un armistici, però la guerra quedà a la memòria de tot el món com la primera derrota militar dels Estat Units; tot i així, el número de morts entre el Nord i el Sud no es pot comparar i és el Nord qui guanya per golejada.

En aquest cru context es situa Battlefield Vietnam, un videojoc en el que els dos bàndols lluiten a mort i en el que només el més hàbil i capacitat serà capaç de sobreviure.Entre les característiques fonamentals del joc trobem:

Podràs controlar qualsevol dels vehicles que s’utilitzaren a la guerra de Vietnam; des d’un caça Phantom F-4, fins els helicòpters pel transport de vehicles, la novetat de la versió. Els tancs o les llanxes també estaran a la teva disposició.
Tindràs un enorme arsenal d’armes a la teva disposició: llançacoets, mines, morters… Moltes d’elles t’ajudaran a sobreviure a la jungla. A més, podràs ver explotar objectes per provocar més danys.
La guerra es viu alhora als túnels, la jungla i les aldees de la ruta de Ho Chi Minh. Les funcions de combat de la infanteria s’han millorat i els efectes de so són comparables a les pel•lícules de guerra.
Gaudeix de la banda sonora que va marcar tota una generació, amb cançons de CCR o Jefferson Airplane. Les podràs escoltar des de l’helicòpter o mentre es carreguen els nivells.
Podràs ser un membre del Vietcong, un Boina verda o qualsevol altre tipus de soldat que escullis; cada un té unes característiques, unes armes i uns equips diferents. Escull el que més t’agradi!
Un sistema de punts proporciona recompenses que et serviran per complir totes les missions que et manin. Pots obtenir punts per curar a soldat
•Podràs fer un seguiment en línia de les estadístiques a nivell global, amb un sistema de medalles i un rànquing de classificacions.

Tot preparat perquè et sentis un vertader soldat i gaudeixis del videojoc.

Font: nzone

Foto: TomGazpacho a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Battlefied Vietnam, ficció basada en realitat”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio