GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, Videojocs

Assassin’s Creed 2, una entrega molt esperada

Millora la primera versió i acaba amb moltes crítiques
By , on 4 de desembre de 2009

Avui volem aprofundir en un dels jocs que ja vam aconsellar com a videojoc per al Nadal 2009 en un post anterior. Sense cap mena de dubte, Assassin’s Creed 2 és una de les entregues més esperades de tot l’any després d’una primera versió que va comportar molts dubtes.

És cert que Assassin’s Creed va ser un dels videojocs més atractius en el moment de la seva estrena, però amb el pas del temps es va demostrar que, un cop superades les quatre primeres hores de joc, la davallada de qualitat era massa notable.

Tanmateix, la segona part del videojoc d’Ubisoft ha corregit tots els errors del passat, o gran part, per a oferir un joc complet de principi a final. El protagonista del joc torna amb les seves impressionants fites i en aquesta ocasió s’escapa amb Lucy de Abstergo i amb Animus. Recordem que ens situem al segle XV, època de llibertinatge i vides molt disperses on tot valia. Tanmateix, Ezio Auditore de Florència rep la mala notícia de la mort del seu pare i els seus germans, fet que li fa reaccionar per a trobar venjança. També ens trobarem amb col·lectius mítics de l’època, presents a grans best-sellers i pel·lícules recents, com els Templaris, els Medici o els Borgia.

La nostra missió serà ajudar a Ezio en aquest gran repte que té al davant. Si bé els gràfics de la primera part eren increïbles, fins la davallada al mig del joc, en aquesta ocasió no arriben a la perfecció de l’inici d’Assassin’s Creed però mantenen un molt alt nivell al llarg de totes les hores. És a dir, podem dir que està a l’alçada dels millors gràfics que podem trobar avui en dia al mercat.

Ezio està molt treballat gràficament, molt per sobre de la resta de personatges del joc, amb un nivell mig. En l’apartat dels escenaris el nivell és molt alt, amb un detall important de les façanes, la profunditat, els terres, etc,. En conjunt podem parlar d’un bon joc i recomanar-ho per a aquells que ja van provar la primera entrega

Cal dir, això sí, que entre l’experiència personal i el que he llegit d’altres jugadors d’Assassin’s Creed II hi ha cert desànim a mida que avança, similar a la primera entrega. Tots asseguren que és millor però hi ha algunes històries i part de la trama que no acaben de cuallar com s’esperava. Serà qüestió de jugar fins al final i comprovar-ho.

Meristation ens porta una magnífica guia d’Assassin’s Creed II.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Assassin’s Creed 2, una entrega molt esperada”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio