GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Actualitat, Esports

Arriba la versió per a mòbil de Football Manager 2010

Ja pots jugar al manager de futbol més complet des del teu iPhone o iPod
By , on 8 de maig de 2010

Ara, Football Manager al teu mòbil

Després d’un nou èxit en la versió per a PC, també podrem gaudir al nostre telèfon mòbil d’un dels millors managers de futbol que hi ha a l’actualitat. Amb Football Manager Handheld 2010 Sega i Sports Interactive han apostat per innovar i llençar l’adaptació per a iPhone i iPod del seu manager de futbol.

Football Manager és un dels managers més complerts de l’actualitat i compta amb la que segurament és la base de dades de futbol més gran que existeix. Al igual que la versió per a ordinador, la versió mòbil permet tenir el total control de qualsevol selecció nacional i d’equips de diferents divisions de més de 34 països. Si el que t’apassiona és poder gestionar qualsevol detall del teu equip i poder fer de president i entrenador al mateix temps, aquest és el teu joc. En canvi, la part gràfica i la simulació en 3D dels partits deixa molt més que desitjar i és el gran repte de la saga.

De moment, caldrà veure si un joc amb tanta informació i tantes opcions de control és prou jugable en la nova versió mòbil i també serà un repte que els processadors d’aquests aparells puguin treure rendiment de la immensa base de dades , la qual porta problemes a molts ordinadors que no són d’última generació.

Enlllaç de descarrega a la Itunes Store

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Arriba la versió per a mòbil de Football Manager 2010”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio