GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

Arriba a les tendes el ‘Counter-Strike: Global Offensive’

Està disponible per Windows, Mac, Xbox 360 i PlayStation 3
By , on 29 de febrer de 2012

Ja està aquí! Ja el tenim aquí! La nova edició del clàssic dels clàssics ja està a l’abast de tots! I es que ja està a totes les tendes el nou Counter-Strike, que en aquesta ocasió s’anomena ‘Global Offensive’. Conegut com ‘CS:GO’.

Es tracta d’un videojoc desenvolupat per Valve Corporation en cooperació amb Hidden Path Entertainment que passa a engrossir el llistat de jocs de la saga i que es situa en la quarta posició, això sí sense contar les versions Neo i Online. SC:GO està disponible per Windows, Mac, Xbox360 i PlayStation 3, pel que la diversitat de plataformes en les que es podrà utilitzar no serà un problema. Faltaria més!

Aquest nou títol de Counter-Strike arriba després que el públic pogués gaudir del Counter-Strike:Source, tot i que els desenvolupadors del videojoc ja han aclarit que no es tracta, en absolut, del seu successor o d’un Counter-Strike 2 sino que es una aventura bastant diferent a les anteriors. En primer lloc perquè es centra en el joc competitiu 5vs5 i en segon lloc perquè ja s’ha confirmat que tindrà la opció que els seus jugadors comparteixin partida amb els de les plataformes Windows, Mac i PS3.

L’arriba a les tendes és la culminació d’un llarg període de preparació, doncs el 26 d’agost de l’any passat arribava per primera vegada a les nostres mans informació sobre aquest nou joc. Com? Doncs a través d’un tràiler i un vídeo en el que es mostraven algunes de les novetats que el SC:GO incorporaria. El segon pas, després de veure la informació en aquests dos suports multimèdia es produïa el 30 de novembre, moment en el que es llançà la versió beta tancada per fer les proves; en aquesta versió hi havia dos mapes disponibles, el ‘Dust’ i el’Dust2’, de la mateixa forma que 8 models diferents d’armes. Aquesta versió beta va estar disponible només per 10.000 afortunats que van aconseguir una clau a les convencions de videojocs en les que la desenvolupadora Valve les va repartir.

Així, veiem com la preparació per l’arribada d’aquest videojoc ha estat molt elaborada i la informació ens ha arribat en comptagotes. Sembla ser, doncs, que l’única forma de descobrir els secrets que amaga el ‘Counter-Strike: Global Offensive’ serà adquirint el joc i provant-lo. Sigui como sigui, serà una ofensiva global sense precedents.

Què et sembla aquesta saga de videojocs? Quins aspectes positius li veus? Quins negatius?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Arriba a les tendes el ‘Counter-Strike: Global Offensive’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio