GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Nintendo DS

‘Animal Crossing: New Leaf’ per la Nintendo 3DS

En la nova edició de 'Animal Crossing' el jugador és aspirant a ser alcalde del poble.
By , on 23 de juliol de 2013

Nintento 3DS

‘Animal Crossing’ és un videojoc de Nintendo que genera molta addicció als seus jugadors un cop el descobreixen. La idea és molt senzilla: consisteix en què el jugador arriba a un terreny on ha de construir la seva casa. Una vegada allà haurà de conèixer els seus veïns, fer amics, superar diferents missions i proves que li proposin, així com treballar. En certa manera, recorda el mític ‘Sims’, perquè consisteix en el dia a dia dels diferents personatges i la creació de les seves cases, però molts personatges d’aquí són animals que poden parlar. En els darrers dies s’ha publicat ‘Animal Crossing: New Leaf’ per Nintendo 3DS.

La primera edició de totes de ‘Animal Crossing’ va arribar a principis del 2001 per la Nintendo 64. Amb el nom de ‘El bosc dels animals’, aquesta edició només es va comercialitzar al Japó. A finals d’aquell mateix any, es va publicar el mateix joc millorat (anomenat ‘Animal Crossing. Population: Growing!’) i es va vendre tant als Estats Units com Europa. Una qüestió molt original, i que és un tret diferenciador dels ‘Sims’, és que el temps en què es desenvolupa l’acció és real, basant-se en el rellotge de la consola. Així doncs, per exemple, a la nit no hi ha tanta acció ni activitats perquè els vilatans dormen.

Per fi s’ha publicat la nova edició de ‘Animal Crossing’ per la Nintendo 3DS, carregada de novetats. Com sempre, el jugador haurà de construir la seva casa i, per poder fer-ho, s’haurà d’hipotecar amb el banc. Poc a poc, s’anirà creant la construcció, s’hi posaran els mobles i es farà la decoració pertinent. Però la novetat és que, en aquest cas, el protagonista és aspirant per ser alcalde. Per això, caldrà aconseguir fruita, intercanviar-la amb els veïns, que serveixen com monedes de la localitat. El primer pas per arribar a l’alcaldia serà passar per ser regidor i haver d’escoltar les queixes dels veïns, guanyant-se la simpatia i recaptar vots.

El millor de ser alcalde del poble és l’enorme poder que es té. Gràcies a aquesta posició es pot ordenar canviar l’horari d’obertura i tancament de les botigues, així com la decoració general. Gràcies a la connexió d’Internet es podran conèixer altres poblacions, per poder intercanviar fruita (que té diferent valor) i veure com s’organitza la població d’allà. El joc no té final, perquè no té cap història concreta, és a partir dels diferents usuaris que es va desenvolupant. Una aventura molt entretinguda, que pot sorprendre a tots els usuaris i fer passar molt bones estones.

Foto / redoxkun

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “‘Animal Crossing: New Leaf’ per la Nintendo 3DS”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio