GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

Abandonware: ‘Alien Trilogy’

Si t’agraden els videojocs de fa alguns anys, segur que coneixes aquest!
By , on 12 de abril de 2012

Des de gameover intentem mantenir-vos al dia dels nous llançaments, rànquings i videoconsoles que surten al mercat, però dins aquest frenètic i veloç món de les noves tecnologies moltes vegades oblidem l’origen de les coses, el seu passat. Per això és tan interessant la secció d’abandonware que tenim, tot i que (culpa nostra) l’actualitzem poc. Per aquest motiu, avui parlarem d’un joc bastant antic però representatiu de l’ebullició que patirem els jocs d’Arcade en primera persona els anys 90, es tracta de ‘Alien Trilogy’.

Aquest joc de dispars és molt senzill si el comparem amb els jocs actuals, però segueix la línia que tenien tots els jocs d’aquest tipus en aquella època. Així, per aconseguir eliminar a totes les reïnes alien i salvar als humans de la extinció ens posarem a la pell de la tinent Ellen Ripley, amb la que entrarem a càmeres criogèniques, bodegues de càrrega i nius d’aliens. Una història senzilla però efectiva si el que volem és sortir a matar uns quants bitxos.


Entre els aspectes negatius del videojoc trobem, evidentment, la seva antiguitat, que fa que la qualitat de les imatges sigui molt baixa i que en més d’una ocasió quan se’ns acosta un alien es vegin massa els píxels. Tot i així, efectes com les explosions estan ben aconseguides.

La responsable de la creació i desenvolupament del videojoc va ser l’empresa Acclaim Entertainment, declarada en bancarrota fa ja algun temps. El joc sortí a la venda el 1996 en tres versions: per PC, per PlayStation i per Sega Saturn. Per sort o per desgràcia, aquell mateix any estaven també a les tendes grans clàssics com Quake o Duke Nukem 3D, i segurament per això ‘Alien Trilogy’ passà bastant desapercebuda.

En resum, un bon joc si el que busques és alliberar adrenalina i disparar a tot el que es mou sense una demostració de violència exagerada. Si pel contrari vols un joc amb un fil conductor profund i ple d’aventures, et decebrà. Sigui com sigui, es tracta d’una versió que forma part de la història dels Arcades i per això no podem restar-li la importància que mereix. Cal dir que no era la primera vegada que els aliens més famosos de la pantalla es convertien en personatges de videojoc doncs ja el 1984 es va llançar ‘Alien’ per els ordinadors Spectrum.

Has jugat algun cop a aquest videojoc? Què et sembla? Estàs interessat en l’Abandonware? Exlica’ns-ho!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Abandonware: ‘Alien Trilogy’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio