GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
ps3

‘Uncharted 3: La traïció de Drake’ arriba a les tendes amb altes expectatives

És la tercera edició de la saga, que ja compta amb ‘Uncharted: El tresor de Drake’ i ‘Uncharted: El regne dels lladres’
By , on 7 de novembre de 2011

La saga ‘Uncharted’ és una de les més aclamades pels amants dels jocs d’aventures i aquesta mateixa setmana ha sortit a la venda la seva última edició: ‘Uncharted 3: La Traïció de Drake’. Aquest cop la història es centra en el seu protagonista, el Nathan Drake, i el seu mentor, Victor Sullivam, que viatjaran al voltant del món per trobar una llegendària ciutat perduda, L’Iram de les Columnes, també anomenada l’Atlantis de les Arenes; una expedició que els portarà fins la Península Aràbiga i al desert de Rub Al Khali.

Els amants de Lawrence d’Arabia segur que ja s’han adonat del paral·lelisme i és que la llegenda de la ciutat sorgeix precisament d’aquest personatge. La ciutat perduda serà el fil conductor del joc i com qualsevol joc d’altura, a més d’un escenari brillant es necessari un enemic a l’altura del protagonista; en aquest cas serà la Katherine Marlowe.

Ja hem comentat que aquest videojoc forma part d’una saga d’aventures, i és la seqüela de ‘Uncharted: El tresor de Drake’ i ‘Uncharted: El regne dels lladres’. El nou joc segueix el mateix esquema i estructura que les seves antecessores, però inclou novetats com la capacitat de poder combatre contra diversos enemics a l’hora i millores a l’escalada. Cada una de les edicions d’aquesta aclamada saga ha tingut un element protagonista, a més dels seus personatges. En el primer va ser l’aigua, en el segon la neu i en aquest tercer, sabeu quin és l’element protagonista? Exacte! La sorra.

Per poder gaudir d’aquesta nova aventura al costat del Drake haurem de tenir la PS3, ja que Uncharted 3 és exclusiu per aquesta plataforma; de fet, tant el nou videojoc com la seva creadora, Naughty Dog, s’ha guanyat l’honor de convertir-se en els estendards de la PS3 d’aquest any que ja acaba. A més de l’edició normal, ‘Uncharted 3’ comptarà en dues edicions més; una amb afegits per descarregar i una molt més completa: ‘Edició explorador de Uncharted 3: La traïció de Drake’. A més, també està a la venda una guia oficial del videojoc amb una presentació de luxe: un llibre de tapes dures i un CD de la banda sonora; en total més de 250 pàgines a uns 20 euros. Per no perdre’ns cap detall del nostre videojoc preferit!

Així que ja ho saps, si ets un amant d’aquesta saga i encara no tens l’última edició, pots començar a córrer cap a la tenda més propera. I quan ja l’hagis provat no oblidis comentar les teves impressions amb nosaltres!

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Uncharted 3: La traïció de Drake’ arriba a les tendes amb altes expectatives”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio