GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

‘Tomb Rider Reborn’ no arribarà fins el 2013

La desenvolupadora Crystal Dynamics necessita més temps per polir els detalls
By , on 14 de maig de 2012

Males notícies per aquells que esperaven amb ganes l’arribada de la nova entrega de Tomb Rider la pròxima tardor. I És que Crystal Dynamics, la desenvolupadora d’aquest videojoc ha anunciat que el llançament de ‘Tomb Rider Reborn’ (o ‘Tomb Rider Origins’)

Sembla ser que els últims detalls de la nova edició, que ens presentarà a una Lara Croft més jove, no estaran acabats per la data prevista i que els creadors prefereixen retardar el llançament i presentar un producte de qualitat. En aquest sentit, expliquen:

Però no tot és dolent! Juntament amb l’anunci del retard del llançament Crystal Dynamic ha mostrat una nova imatge del videojoc i ha confirmat que es mostraran més imatges durant la fira E3 que es portarà a terme a Los Angeles el pròxim mes de juny.
‘Tomb Rider Reborn’ serà el novè videojoc de la saga i situarà l’escena en els orígens de la Lara Croft, en els successos que la transformaren en la dona que ara tots coneixem, el els fets que marcaren la seva personalitat
. Darrell Gallagher, cap de l’estudi encarregat, ha recalcat: “Oblida’t de tot el que sabies sobre Tomb Rider, aquesta és una història sobre els orígens que creen la personalitat de la Lara Croft i la porta a un viatge de tal caràcter que definirà la seva personalitat per el futur”.

Així, veiem que tot comença de zero en una escena en la que la Lara té 21 anys. Hi haurà noves característiques com el sistema de dispar, que passarà d’automàtic a manual; la barra de vida desapareix; el joc es tornarà molt més realista; les eines, equipaments i capacitats atlètiques de l’heroïna evolucionaran durant el joc, de forma que algunes àrees seran al principi inaccessibles per la Lara i s’aniran obrint de forma que ella vagi evolucionant. A més, s’afegeix la necessitat d’aconseguir aliments i aigua per sobreviure, un aspecte que no fa més que afegir realisme i qualitat al joc.

D’aquesta forma i amb aquesta nova entrega la franquícia sofreix un procés de rentat i evolució que necessitava des de feina temps. És com diu la dita “renovar-se o morir” i tot apunta que a Tomb Rider encara li queden moltes aventures per viure.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Tomb Rider Reborn’ no arribarà fins el 2013”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio