GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
Clàssics

‘The Simpson Arcade’, nova edició per Xbox 360 i PS3

Aquesta nova edició incorpora la opció de multijugador
By , on 27 de febrer de 2012

Ja fa unes setmanes que ronda per les tendes i les cases l’adaptació per Xbox 360 i PS3 del que és el videojoc, segurament, més clàssic entre els Arcades: ‘The Simpsons’.

En aquest cas, haurem d’encarnar a un dels quatre membres de la família més coneguda de la televisió, el Homer, la Lisa, la Marge o el Bart i recórrer els principals escenaris d’Springfield per trobar al cinquè i més petit membre de la família, la incansable Maggie, que ha estat segrestada per l’Smithers i el senyor Burns. Qui havia de ser sinó?

El joc arribava a les tendes a principis de febrer i tornava a omplir les cases dels riures i la diversió que, sens dubte, aquest joc causa a tots els membres de la família. I es què aquest videojoc es caracteritza precisament per això, per ser un joc familiar.

La primera edició del joc va ser produït l’any 1991 per l’empresa japonesa Konami i han estat ja moltes pluges les que han caigut des de llavors. La trama ens porta a Springfield, on el senyor Burns juntament amb l’Smithers, han robat un diamant molt valuós. Dóna la casualitat que la família Simpson es troba molt a prop del lloc dels fets i el senyor Smithers, que porta el diamant robat, xoca amb el Homer i perd el diamant, que just cau a la boca de la Maggie. Per això, el senyor Smithers, que vol sortir d’aquella situació el més aviat possible no veu cap altra sortida que segrestar a la Maggie.

Per poder recuperar-la la família Simpson haurà de superar 8 nivells amb diferents dificultats, tot i que comptarà amb una sèrie de habilitats especials, depenent el membre de la família. Així, trobem al Homer que, tot i que no compta amb cap element extra per defensar-se i lluitar té una força sobrehumana i pot donar cops molt forts; el Bart, per la seva part, té el seu inseparable patinet, amb el que podrà lluitar contra més d’un enemic. Les dues de la casa compten amb una corda per saltar, per part de la Lisa, i una aspiradora, per part de la Marge.

La novetat que presenta aquesta edició és la possibilitat de mode multijugador, en el que poden unir forces fins a quatre jugadors diferents, cada un interpretant a un membre de la família Simpson.
Què et sembla la idea? Has jugat algun cop al joc original? I a la nova versió?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘The Simpson Arcade’, nova edició per Xbox 360 i PS3”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio