GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques

‘Star Wars: The Old Republic’ supera el milió d’usuaris en 3 dies

Aquesta xifra suposa un rècord entre els videojocs del mateix gènere
By , on 30 de desembre de 2011

El joc ‘Star Wars: The Old Republic’ va superar el milió d’usuaris de pagament en 3 dies, un rècord entre els títols del seu gènere (rol multijugador online) pel que fa al millor inici en vendes. De la mateixa forma, Electronic Arts (EA) i BioWare han destacat que en la primera setmana el nombre de personatges creats arribava quasi als 4 milions i les hores de joc superaven els 28 milions. Aquestes xifres ens permeten calcular les hores diàries que els jugadors dediquen al joc, unes 5 al dia, el que sens dubte és una prova de dedicació i entrega al títol.

Cal dir que la fase de proves de ‘Star Wars: The Old Republic’ ja vaticinava l’èxit del seu llançament i és que el joc dóna una gran llibertat al jugador, tant en la creació del personatge com en el desenvolupament de la història. Tot i així, el moment en el que s’ha posat a la venda el joc, uns dies festius a nivell mundial, també ha influït i és que els jugadors tenen molt més temps lliure per dedicar-li.

En vista de l’èxit aconseguit, les dues empreses desenvolupadores, EA i BioWare, no han tardat en declarar que seguiran treballant juntes en un futur. “La resposta dels fans és tot un honor. Seguirem treballant junts en una estreta col•laboració amb la nostra comunitat durant les pròximes setmanes, mesos i anys per oferir a la audiència novetats de forma regular”, ha comentat el manager general d BioWare, Ray Muzyka en el comunicat de premsa de EA. I és que quan una fórmula funciona s’explota fins el final.

Per aquells que no coneguin aquest nou joc, cal recordar que es tracta d’un joc basat en l’univers fictici d’Star Wars creat per George Lucas que va ser llançat el passat 20 de desembre. La trama del joc ens transporta a l’era de l’Antiga República, 3600 anys abans dels esdeveniments de les pel•lícules. En aquest moment, apareix un nou imperi Sith que comença a conquerir tota la galàxia fins el punt d’atacar la capital de la República. Aquest fet la obligarà a firmar un tractat conegut com ‘Tractat de Coruscant’, després del qual començarà un període de pau relativa; tot i així, els dos bàndols continuen vigilant al seu enemic mantenint una situació en la que la guerra és imminent.

En el joc, el jugador podrà elegir quin dels dos bàndols prefereix i per ara, segons les companyies desenvolupadores, el costat obscur guanya la partida als defensors de la República, doncs són més els jugadors que han creat un personatge Sith que els que han creat un cavaller Jedi.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Star Wars: The Old Republic’ supera el milió d’usuaris en 3 dies”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio