GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques

‘Mario Tennis Open’ arriba a les tendes

Diferents modalitats de joc i complements especials et convertiran en el rei de les pistes
By , on 26 de maig de 2012

Les tendes s’ompliren un altre cop de tota la màgia del Mario quan ahir es llançà l’últim videojoc de la saga, el ‘Mario Tennis Open’, una aventura en la que l’única arma que empunyarem serà la raqueta, amb la que haurem de demostrar la nostra habilitat. És un joc per la Nintendo 3DS i té la opció de jugar en línia.

Les modalitats de joc que trobarem es divideixen entre ‘Un jugador’ o ‘Multijugador’. En la primera podem optar pel Mode Torneig, en el que haurem d’enfrontar-nos a partits individuals o dobles i anar pujant en les classificacions per aconseguir la preuada copa; també podem jugar al Mode Exhibició, en el que les regles les poses tu, tant en l’elecció de la pista, com el nombre de sets o la duració del partit; per acabar, tenim l’opció Multijocs, en la que trobarem unes aventuren ben divertides que capgiren per complet el món del tennis.

L’altra modalitat és la de ‘Multijugador’, en la que també tenim camins diferents. Podem optar pel Multijugador local, en el que prendrem part en un partit d’exhibició al costat dels amics que estiguin a la mateixa sala que nosaltres, tot gràcies a la comunicació local sense fil. El Jugador en línia, amb el que podrem jugar amb els amics a través de Nintendo Network, tant en el mode exhibició, com en un partit obert, com en el mode StreetPass.

Una de les eleccions més importants que hauràs de fer, depenent de la modalitat de joc, és la pista en la que vols jugar. Si en el món del tennis real una superfície o una altra pot significar una victòria o una derrota, en el món virtual passa el mateix, i depenent de la pista la velocitat i rebot de la pilota serà diferent. Pel que fa als jugadors, 16 opcions (13 d’inici i 3 bloquejades): els 13 inicials són Mario, Luigi, Peach, Daisy, Wario, Waluigi, Yoshi, Bowser, Boo, Bowser Junior, Diddie Kong, Donkey Kong i el nostre Mii. La resta l’hauràs d’anar descobrint…

A mesura que vagis avançant en el joc aniràs aconseguint objectes molt útils, com raquetes o canelleres. A més, podràs millorar o personalitzar al teu jugador gràcies a les monedes que aniràs recollint durant els partits; canvia-les i descobriràs els seus efectes. Algunes augmenten la potencia, d’altres provoquen cops amb efecte… Què faran les teves?

Si ja hi has jugat, explica’ns les teves sensacions! I si encara no ho has fet, a que esperes?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Mario Tennis Open’ arriba a les tendes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio