GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques

‘James Peris, sin licencia ni control’, l’agent més maldestre

Disponible en format físic i descàrrega des del passat 13 de març
By , on 19 de abril de 2012

L’humor en els videojocs és un component bastant escàs, segurament perquè les desenvolupadores se n’han adonat que el que més ven avui dia són les dosis d’acció i violència. Per això, quan trobem un joc amb un argument ple de notes d’humor i d’ironia ens crida l’atenció i, almenys a mi, ens enganxa. És el cas de James Peris, un aprenent d’agent secret, maldestre i estúpid, que perd els papers quan veu una dona.

Amb un disseny extret del còmic

L’agent Peris va ser creat per Oriol Rosselló i Mar Peris, culpable del cognom del personatge, en format còmic l’any 1998. L’any 2005 apareix el joc basat en el còmic i el passat 17 de març, després d’anys de feina l’equip Pavo Entertainment llença ‘James Peris sin licencia ni control’, un videojoc que es pot aconseguir tant en format físic com en línia. Si optem per la primera forma ens constarà 9’95 euros i si optem per la segona 3’95. Les diferencies? Amb la versió de descàrrega tindrem el joc complet i les actualitzacions; amb la versió física aconseguirem el joc complet, l’estoig i la caràtula, una reproducció del carnet d’agent secret, la revista de Jamer Peris en PDF, la banda sonora original en mp3, una galeria d’esbossos del joc i una col•lecció de wallpapers. Amb quina et quedes?


La interacció amb els objectes de la pantalla és molt detallada, un aspecte que dóna qualitat al videojoc. Hi ha dos nivells de dificultat i per aquells que no siguin capaços de sortir d’algun punt de la partida existeix tot un sistema de pistes per donar una ajuda.

A més de l’aventura principal que viurà el protagonista hi ha una gran quantitat d’extres com minijocs basats en els personatges de la història. És a dir, hores i hores de diversió! Cal dir, que el joc només esta disponible, per ara, en espanyol (tant el text com les veus).

Abans d’aquest llançament oficial fa més d’un mes es va penjar una demo al web oficial del personatge per tal d’anar obrint boca als seus seguidors. Des d’aquí desitgem molta sort a aquest divertit però auster personatge, perquè amb el seu enginy i ironia pugui fer front a tots els enemics que vagin apareixent, tant dins el videojoc com dins el competitiu i complicat mercat dels videojocs.

Has jugat algun cop a aquest videojoc? Què et sembla el seu plantejament? El prefereixes a altres videojocs més violents?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘James Peris, sin licencia ni control’, l’agent més maldestre”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio