GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
PC

‘Civilization V: Deus i Reis’ arriba el 22 de juny

Espionatge, religió, civilització...podràs amb tot?
By , on 13 de juny de 2012

El 22 de juny, 3 dies després del llançament als Estats Units, arriba a les tendes la primera expansió de ‘Civilization V’ (que arribà a finals del 2010) sota el nom de ‘Deus i Reis’, una edició que posarà sobre la taula algunes de les millores d’aquesta cinquena entrega, unes millores que per alguns ja hauria d’haver inclòs ‘Civilization V’.

No faltarà l’espionatge, un nou paquet d’unitats, civilitzacions i líders. En aquest sentit i pel que fa als espies, s’inclou una millora transcendental i és que en aquesta versió espiar a altres civilitzacions ens servirà per conèixer quins són realment els seus plans futurs. D’aquesta forma, podrem organitzar contraatacs, conspiracions i fins i tot vendre els secrets que coneixem a altres civilitzacions i fer-nos d’or.

El tema de les religions i la fundació de panteons canvia. A ‘Deus i Reis’ els panteons que fundem quan aconseguim un valor de fe ens permetran aconseguir beneficis relacionats amb el deu al que estiguin dedicats. Aquests beneficis seran considerables i per això, s’ha de posar un límit; el joc només permetrà que existeixin la meitat de les religions respecte a jocs anteriors. Aquí rau la importància de ser el més ràpid en crear una fe concreta i és que un cop cobert el cupo, la ganga s’acaba.

A més, i també relacionat amb la religió, podrem aconseguir que la nostra religió creui fronteres i que els creients s’estenguin més enllà de la nostra ciutat. Si aconseguim augmentar la fe i expandir al religió, naixerà un gran profeta, que s’encarregarà de millorar la religió, construir llocs sagrats, convertir a ciutadans i aconseguir més beneficis. Per això, el punt de la fe es clau.

La mala notícia, ‘Civilization V: Deus i Reus’ només arriba el 22 de juny per PC, la resta hauran d’esperar. Sigui com sigui, de seguida que t’hagis fet amb el teu joc i hagis pogut començar a provar cosetes, no dubtis en escriure i comentar-nos què t’ha semblat! Entre tots podem aconseguir saber molt sobre ‘Civilization V: Deus i reis’.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Civilization V: Deus i Reis’ arriba el 22 de juny”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio