GameOver.cat
GameOver.cat és un bloc de videojocs on trobaràs informació sobre jocs online,... 
aventures gràfiques

‘Batman: Arkham City’, estàs preparat per l’aventura?

Nous gadgets i capacitats, però els mateixos enemics de sempre
By , on 14 de desembre de 2011

Els superherois també tenen el seu lloc als videojocs i el Batman no podia ser una excepció. Entre les últim aventures de l’home emmascarat trobem ‘Batman: Arkham City’, la seqüela del videojoc d’aventures ‘Batman: Arkham Asylum’ que ha estat desenvolupat per Rocksteady Studios i produït per la Warner Bros. Interactive Entertainment.

De la mateixa forma que el seu predecessor, aquest és un videojoc d’acció que alterna elements d’infiltració i tàctiques d’atac. Tot i així, aporta nous gadgets i capacitats com la bomba de fum, que deixarà confós a més d’un rival o més elements de puzle. El jugador té també accés a una base de dades de criminals que realitza un seguiment a tots els criminals de la ciutat, d’aquesta forma, podràs tenir-los controlats!

El jugador viu el joc des de la pell del Batman, però també té la possibilitat d’encarnar a la sensual Catwoman o el Robin. El primer és un personatge que té la seva pròpia història i estil de combat. Aquest està més centrat en les acrobàcies i utilitza d’una forma impressionat les ungles i el fuet. De la mateixa forma que el Batman, té un Mode Detectiu amb el que pot localitzar objectes per robar. Amb el Robin, en canvi, només es pot jugar durant el Mode Desafiament.

Pel que fa a la història que es desenvolupa dins el videojoc, trobem que els esdeveniments succeeixen un any després de ‘Batman: Arkham Asylum’. En aquest moment, Quincy Sharp ha aconseguit poder per haver detingut la toma del Joker a l’asil i s’ha convertit en alcalde de Gotham City. Sharp considera que Arkham i la presó Blackgate no són adequades per contenir als criminals, pel que compra una gran part dels barris marginals de la ciutat i els converteix en presons a l’aire lliure, una presó anomenada Arkham City.

El Batman, com a bon superheroi, ha de vetllar perquè la situació de caos que allà es viu no passi a majors i està vigilant constantment la presó de la ciutat. En el mateix moment, el Joker està essent afectat per una malaltia mortal, una malaltia que sumada a la fórmula Titán-un el convertirà en un monstre embogit. Imagines una situació més adversa per el nostre superheroi?

Amb tot, ‘Batman: Arkham City’ sembla destinada a convertir-se en el videojoc de l’any, un videojoc que a més compta amb Packs extres que eleven el joc a un altre nivell.

Ja el tens? Què en penses?

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Batman: Arkham City’, estàs preparat per l’aventura?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio